Thursday, 26 May 2011

hubbie

mahu knlkan my Bf kat cini..ni lah org yg ak syg slps family ak...huhuh
dia byk berkorban tuk ak slama ni..minx2 la kalo ad jdh antara kami biala kami kekal pai ank cucu

ksy syg CHAYUNGK kat HUBBIE xpnh lupus
walopon kite pnh same2 mnyakitkan hati...
hrp2 la peristiwa tu xkan berulang ag..

thank to ACONG coz byk tlg ak tuk wat keputusan
tp skg ak pon xtau acong g ane diam je
ak mcj pon da xbls...mybe dia pon ad prob cndiri kot...xpela

kat cini ak nk ltk pict HUBBIE tgk2 la k?





ni lak bebear dia bg kat ak pas kami putus (konon2 nk pujuk ak lik kot) heheh ^^,



kalo nk tlskan cite cinta kami mmg xsdh kot..pape hal pon dia xtau ak ak blog ni kalo dia tau xdela ak bole pos cam2..hehehe ak mmg byk berahsia ngn dia walopon ak wat slh ak xkan tunjuk slh ak...tp cam dia lak pnh wat slh ng ak dulu coz dia g jmpa pompuan len...tgglkan ak sorg2 tggu dia kat hostel mase tuh..mmg xptt la kan..n seharusnya ak sembunyikan sume nih dr dia..heheh
hidup ni kdg2 kne jjr tp kdg2 kne la mnipu gak jgn la tll jjr n jgn tll mnipu coz sume tuh mmg ad blasan..
jgn tiru cara n gaya hdp ak lak tuk syg org..huhu :))

LOVE HUBBIE

No comments:

Post a Comment